Детайли за имот

Продава индустриален имот - Бузувград

  • logo3_web

Добро 300,000  лв. 

Продава индустриален имот по пътя Казанлък – Бузовград с 2 етажна административна сграда

ВИД СТРОИТЕЛСТВО:

Местоположение на имот

Подобни Имоти

دانلود فیلم ایرانی