Детайли за имот

Продава апартамент ново строителство - Казанлък

  • viber image 2019-04-04 , 09.31.00
  • viber image 2019-04-04 , 09.31.01
  • viber image 2019-04-04 , 09.31.02
  • viber image 2019-04-04 , 09.31.04
  • viber image 2019-04-04 , 09.31.05
  • viber image 2019-04-04 , 09.31.06
  • viber image 2019-041-04 , 09.31.04
  • viber image 20192-04-04 , 09.31.06

Отлично 108,000  лв. - Апартамент
120 м22 Етажи2018 Година на строителство Принтирай тази страница

Продава апартамент ново строителство до бившия асансьорен сервиз 120 м2 2 ет.

ВИД СТРОИТЕЛСТВО:

Местоположение на имот

Подобни Имоти

دانلود فیلم ایرانی