Детайли за имот

Продава парцел село Долно Изворово - Долно Изворово

  • drawing1

Продаден 22,000  лв - Парцел УПИ

Продава парцел УПИ село Долно Изворово 1220 m2 ток вода и канализация

ВИД СТРОИТЕЛСТВО:

Местоположение на имот

Подобни Имоти

دانلود فیلم ایرانی